Workshop Access BARS  Pitesti
From Tuesday, December 5, 2017 6:00 pm To Tuesday, December 5, 2017 8:00 pm Pitesti, Romania
16Attendees 31Interested 0Declined Invite Friends

Workshop Access BARS Pitesti

De ce sa participi la o clasa de Access Bars

Va invit in data de 5.12.2017 intre orele 1820 sa petrecem impreuna o seara deschisa in care vom explora lumea fascinanta Access Consciousness.
Daca teai intrebat vreodata ce inseamna aceasta tehnica si care sunt rezultatele pe care le poti obtine prin aceasta metoda vei avea posibilitatea sa afli raspunsuri la intrebarile tale participand alaturi de mine IoanaRaluca Viziru la aceasta seara minunata.
Access reprezinta o serie de instrumente si procese menite sa faciliteze mai multa constienta pe Pamant si posibilitatea de a te elibera de polaritate de judecata de prizonierat de conditionarea si limitarea gandurilor sentimentelor si emotiilor.

CINE POATE PARTICIPA

Oricine este atras sau interesat de evolutie si autocunoastere chiar daca nu ati mai avut nici o experienta anterioara in terapii complemetare.
Tot ce ai de facut este sa alegi sa participi la aceasta seara.

TRAINER:

Dr. IoanaRaluca Viziru Facilitator si Terapeut Access Bars Specialist in Coaching Trainer Terapeut ThetaHealing Maestru Reiki Usui.

INSCRIERE SI INFORMATII SUPLIMENTARE:

Adresa locatiei in care va alea loc workshopul va fi anuntata ulterior celor inscrisi
Pentru inscriere si detalii suplimentare sunati la: 0743130844 Dr. IoanaRaluca Viziru / 0746999074 Trainer Ionela Orbisor.

TOTUL IN VIATA VINE LA MINE CU USURINTA BUCURIE SI GLORIE

Deschide