Ținemă strâns în brațe
From Saturday, December 9, 2017 10:00 am To Sunday, December 10, 2017 5:00 pm Str. Prof. Șesan, nr.7 A, ap. 3, Iasi, Romania, 700067
9Attendees 650Interested 0Declined Invite Friends

Ținemă strâns în brațe

Program educaţional despre iubire şi relaţii de cuplu

Ţinemă strâns în braţe este un program educaţional dezvoltat iniţial în Canada de dr. Susan Johnson axat pe teoria și pe practica Terapiei centrate pe emoţii. Terapia de cuplu centrată pe emoții reprezintă o nouă ştiinţă completă a iubirii romantice şi a relaţiei. Această terapie ajută 7 din 10 cupluri care experimentează dificultăți să îşi refacă relaţia.

Workshopul va propune prezentarea si experimentarea celor mai bune tehnici pentru a sonda lumea emotionala care se activeaza cand relationam cu cei pe care ii iubim.

Iata pe ce planuri veți vedea ÎMBUNĂTĂȚIRI:

sanatatea fizica in special sistemul nostru imunitar si sanatatea inimii noastre
vom fi mai putin vulnerabili fata de depresie sau anxietate
vom fi mai deschisi fata de partenerul de viata
devenim parinti mai buni invatandui pe copii nostri o metoda pozitiva de a gestiona emotiile si de a se conecta cu ceilalti
vom sti sa citim anumite comportamente nedorite la copii prin lupa emotiilor vizibile si ascunse astfel reusind sa le reducem incidenta
devenim mai liberi mai puternici si mai increzatori in fortele proprii
vom accepta despartirile inerente cu mai putina suferinta.

În cadrul workshopului cuplurile participante vor avea ocazia să experimenteze principiile terapiei centrate pe emoții și să se reconecteze întrun cadru intim și securizat desprinși de problemele cotidiene.

Programul are o durată de 15 ore care vor fi împărțite pe module în cele două zile de workshop. În fiecare modul vei învăța despre:

Înțelegerea iubirii și a atașamentului obiectivul acestui modul este de a creiona un model al iubirii romantice și al relației.
Cum iubirea poate să o ia pe căi greșite: demonii comunicării vom evidenția în acest modul cum intrăm în cicluri negative de certuri conflicte dialoguri care nu funcționează.
Să găsim punctele sensibile în demonii dialogurilor vom afla care sunt momentele centrale și indicatorii care apar atunci când partenerii intră în conflict.

Parcurgerea primelor 3 teme are drept consecință eliminarea tensiunii din relație și pregătește cuplul pentru un nou tip de comunicare care construiește și consolidează legătura emoțională dintre ei.

Rezolvarea greșelilor și crearea unei baze sigure: revenirea la un moment dificil în acest modul vom intra mai profund în experiența fiecărui individ și a fiecărui cuplu pentru a observa dansul în care suntem prinși în momentele dificile.
A deveni deschis și sensibil pentru celălalt este un modulul în care se intră pe terenul foarte sensibil al exprimării rănilor de atașament se analizează o experiență personală a unei temeri cu privire la părăsire sau respingere.
A ierta și a recăpăta încrederea obiectivul acestui modul îl reprezintă procesul iertării.
Mângâierile tandre și sincronizarea sexuală de obicei certurile conflictele și neînțelegerile din viața de zi cu zi se reflectă și în dansul sexual al partenerilor.
Menținerea iubirii și preocuparea pentru relație dragostea este asemenea unei limbi străine dacă nu o exersezi începi să o uiti. La final de program vom descoperi modalități de a avea grijă de relație de a o menține vie odată ce este vindecată de a o proteja. Relația de cuplu satisfăcătoare este sursa noastră de energie.

Despre trainer

Simona HERB coordonator proiect terapeut superizor si unicul trainer acreditat internațional Terapia centrată pe emoții

Mam regăsit şi miam înţeles misiunea în psihoterapie ramura în care mam format şi în care profesez în prezent. Sunt psihoterapeut sistemic de cuplu şi familie. Este o specializare care se potriveşte cu calităţile ce mă definesc: empatie comunicativitate toleranţă şi iubire faţă de oameni. Mam specializat în Statele Unite ale Americii în psihoterapia centrată pe emoţii sub indrumarea extraordinara a Dr. Sue Johnson Psihoterapeut Simona HERB.

Preț: 390 RON/cuplu

INSCRIERI LAEmail: contactpsiris.ro
Tel: 0755.69.00.33

Deschide