Till Lungs Collapse Subliminal Damage  Serpent Stream  Iasi
From Saturday, December 9, 2017 8:30 pm To Saturday, December 9, 2017 11:30 pm Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 8, Iasi, Romania
38Attendees 74Interested 0Declined Invite Friends

Till Lungs Collapse Subliminal Damage Serpent Stream Iasi

Till Lungs Collapse

Till Lungs Collapse este o trupa de melodic hardcore formata in 2012 reunind membri din trupe precum Breathelast Days of Confusion Deadeye Dick RocknGhena Nevergoinghome. In 2015 au lansat primul material intitulat Desuetude produs de Marius Costache la Studio 148 si desenat de Alexandru Das Valerinne. In prezent sunt aproape de a lansa cel deal doilea material.

https://www.youtube.com/watchv7F8J51rRPNE
https://www.youtube.com/watchvftxtFTxdZYlistPLqqQE3po41aexGyHAWadz5MWtvsWUDz7c
https://tilllungscollapse.bandcamp.com/

Subliminal Damage

Muzica creata de Subliminal Damage se incadreaza in aria metalului progresiv piesele fiind consistente in schimbari de ritm nu mai scurte de 7 minute exprimand o atitudine de revolta asupra reprezentarilor realitatii cele mai des intalnite si mai puternic promovate precum: viata ta este consumul esti in regula daca nu iesi din tipare muncesti pentru tine nu pentru noi si religia iti dicteaza conduita. Fiecare membru are contributia sa in trupa muzica si versurile fiind compuse colectiv cu o nota de originalitate din partea fiecaruia.

https://www.youtube.com/watchvwo4iZDyqk2M
https://www.youtube.com/watchvB3xUEjUTw0o
https://subliminaldamage.bandcamp.com/

Serpent Stream

Serpent Stream a fost infiintata la jumatatea lunii decembrie in anul 2015 cand eram in cautare de noi instrumentisti dupa ce cativa dintre noi au plecat cu jumatate de an mai devreme din fostul nostru proiect numit Multiple Core

Trupa Serpent Stream fuzioneaza o sumedenie de genuri si subgenuri muzicale va poarta pe o plaja larga intre Nu Metal Alternative Metal MetalCore DeathCore si Djent.

https://www.youtube.com/watchvX9VJryFMArM
https://www.youtube.com/watchvrl1CgGzUhOY

Deschide