ThetaHealing Curs de Bază București
From Monday, December 18, 2017 6:00 pm To Wednesday, December 20, 2017 3:00 pm Piata Valter Maracineanu, nr. 1-3, Bucharest, Romania
8Attendees 78Interested 0Declined Invite Friends

ThetaHealing Curs de Bază București

Bine ați venit în minunata lume a Vindecării
Vă spunem Bine ați venit la cursul care vă va schimba viață știind că fiecare dintre noi este aici pentru ași urma propria cale spre o viață împlinită și plină de abundență.
Participând la acet curs ThetaHealing ADN 2 lumea dumneavoastră urmează să se deschidă în multe dimensiuni ale viziunii. Vindecările și citirile trupului nostru se bazează pe puterea gândirii și a rugăciunii focalizate. Pentru a constientiza necesitatea de a controla și focaliza gândirea trebuie să decoperim cum functioneaza propriul subconstient si cum ne conduce el intreaga viata. Pentru a înțelege procesul trebuie mai întâi să ne recunoaștem propriile capacități intuitive să învățam tot ceea ce putem despre potențialul nostru inerent.
Bio Vivo Nova organizează în perioada 1820 decembrie 2017 în Bucureşti Cursul de Bază ThetaHealing.

ThetaHealing ADN Base este un curs acreditat de THINKThetaHealing Institute of Knowledge din SUA bazat pe un proces de meditație care generează vindecarea fizică psihică și spirituală.

Cursantul va învăța Activarea ADNului scanarea intuitivă a corpului oferirea unei citiri privind viitorul contactarea îngerilor păzitori cogenerarea unei vindecări schimbarea sistemului de convingeri prin puterea Creatorului și cum săși proiecteze conștiința să vadă la distanță precum și multe altele.

ThetaHealing este una dintre cele mai puternice tehnici de vindecare energetică este un proces de meditație care crează vindecarea fizică psihică și spirituală accesibilă oricărui om care crede în Dumnezeu.
Această meditație prin care se intră în starea Theta ne permite să accesăm subconștientul.
De ce vrem să ne accesăm subconștientul
Creierul uman este un organ ce emite continuu unde cerebrale de diferite frecvențe. Oamenii de stiintă au definit prin cercetare cinci tipuri de unde cerebrale pe care leau botezat cu diferite nume Beta Alpha Theta Delta Gama. Undele cerebrale Theta sunt cele cu o frecventă de 47 cicli pe secundă și ele guvernează acea parte a minții noastre cuprinsă între conștient și subconștient. Ele păstrează amintiri și senzații și ne guvernează convingerile și comportamentele.
Prin însușirea acestei tehnici de terapie poți invăta cum să lucrezi la cele patru niveluri diferite a Tot Ceea Ce Ești: Nivelul Convingerilor de Bază Nivelul Genetic Nivelul Istoric și Nivelul Sufletului. Prin inlăturarea și înlocuirea Programelor din aceste patru niveluri permitem corpului să invingă boală fizică și să elimine blocajele emoționale. Lucrul asupra Convingerilor ne va permite să creăm viața pe care neo dorim fiindcă este adevărat că noi ne creăm propria realitate și suntem toți conectați la Dumnezeu.
În decursul vieții dobândim multe programe care ne susțin dar totodată și multe care ne împiedică în a ne îndeplini visul de a avea o viață fericită și plină de abundență. ThetaHealing este tehnica prin care conștientizam programele limitative din subconștient care ne blochează și le înlocuim cu programe benefice.

Acest curs este susținut de Sebastian Radu practician si instructor certificat Theta Healing ADN BASE Theta Healing ADN ADVANCED Theta Healing Manifesting and Abundance si practician certificat Theta Healing DIG DEEPER si Quantum TouchLEVEL I.https://youtu.be/Mj4KROnS88
https://youtu.be/BuS309Ti9c

Programul cursului de Bază ThetaHealing:
Luni 18 decembrie 2017 înregistrarea participanților orele 18:0018:30 Curs ziua 1: 18:3021:00
Marti 19 decembrie 2017 10:00 16:00 Curs ziua 2 Pauza de prânz între orele 13:0014:00
Miercuri 20 decembrie 2017 10:0015:00 Curs ziua 3 Pauza de prânz între orele 13:0014:00.

Informații suplimentare la telefon 0722391456 sau e mail: thetahealinginstructorgmail.com

Înscriete acum la Cursul de Bază ThetaHealing completând formularul:
https://docs.google.com/forms/d/1JIW3YHvLFAmmYW119t7EwQkc5BLOaQIWqGtS9mOw/viewform

Dacă îți dorești cu adevărat să manifești ceea ce îți dorești te așteptăm la curs
Vei obține ușurarea relaxării fizice diminuarea stressului creșterea calității verbale și de performanță I.Q precum și sincronizarea celor două emisfere ale creierului.
Te eliberezi de convingeri jurăminte și legături care nu mai sunt potrivite vieții tale.
Vei putea să ceri și să manifești ceea ce îți dorești și este benefic pentru binele tău suprem.
Vei fi pregătit să aplici în viața ta de zi cu zi tehnicile ThetaHealing și să devii un terapeut și practician ThetaHealing.

Participanții la cursul ThetaHealing ADN Base primesc:
Manualul cursului.
Cartea ThetaHealing scrisă de Vianna Stibal tipărită la Editură Adevăr Divin
Certificat oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge.
Înscrierea pe siteul oficial ThetaHealing ca practician al tehnicii ThetaHealing.

Investiția pentru un curs ThetaHealing este de 700 lei.
Early bird discount: Pentru plata anticipată se poate acorda o reducere de 250 lei.

Pentru a reține locul tău la acest curs va trebui să achiți un avans minim de 150 lei în contul RO97 RZBR 0000 0600 1870 8395 deschis la Raiffeisen Bank pentru Bio Vivo Nova SRL CUI 15577571 până LA DATA DE 16.11.2017. Diferența de sumă se achită până cel târziu la data începerii cursului.

Poți efectua plata și online cu cardul accesând linkul:
Avans 150 lei: http://mpy.ro/h9g9wev
Avans 300 lei: http://mpy.ro/h9g9xev
Avans 450 lei: http://mpy.ro/h9g9yev

Se acordă bursă de studii doar cursanților care au mai participat la alte cursuri ThetaHealing cu Seba Radu.Valoarea bursei va fi determinată odată ce a fost solicitata de un participant.

Cursul se desfășoară la adresa: București sector 1 Piața Valter Mărăcineanu nr.13 etajul 1.

Te invităm cu mult drag

Deschide