The Dire Straits Experience in concert la ClujNapoca
From Tuesday, December 12, 2017 7:00 pm To Tuesday, December 12, 2017 11:00 pm Strada Uzinei Electrice, Cluj-Napoca, Romania, 400375
606Attendees 3463Interested 0Declined Invite Friends

The Dire Straits Experience in concert la ClujNapoca

Dire Straits Experience aniversează 40 de ani de la lansarea Sultans of Swing prin 3 concerte în România

Foștii membri ai legendarei Dire Straits Chris White Chris Whitten se întorc în România

După succesul fulminant înregistrat în trecut două concerte soldout la Timisoara și București și numeroase reacții entuziaste primite din partea publicului la ClujNapoca Dire Straits Experience a ales să aniverseze 40 de ani de la lansarea Sultans of Swing prin 3 concerte în țara noastră.

Astfel formația va concerta pe 10 decembrie la Filarmonica Banatul Timișoara pe 11 decembrie la Sala Palatului din București și pe 12 decembrie la Sala Polivalentă din ClujNapoca.

Mai bine de 20 de ani au trecut de când membrii Dire Straits au ales să urmeze căi diferite lăsând în urmă un catalog remarcabil cu unele dintre cele mai bune compoziții și prestații live de la răsăritul rockului încoace.

Nostalgia vechilor fani Dire Straits dar și curiozitatea și dorința arzătoare ale celor tineri de a asculta live piese de referință din istoria muzicii rock au creat premisele reuniunii unora dintre membri sub numele The Straits în cadrul unui concert caritabil desfășurat la Royal Albert Hall. Locul lui Mark Knopfler a fost ocupat de Terence Reis un artist desăvârșit caracterizat de Chris White astfel:

Când am pus bazele unei formații alături de care să cânt piesele Dire Straits în cadrul concertului de la Royal Albert Hall nu am crezut că este posibil să găsesc pe cineva care sa ia locul lui Mark fără a părea un impostor. Am greșit.
În Terence Reis cred că am găsit prima persoană de pe planetă care să poată cânta ca Mark dar care să își mențină totodată propria identitate și integritate. Datorită respectului său față de Knopfler Terence este capabil să interpreteze piesele întro maniera onesta care permit energiei și talentului să se afirme. Fără Terence nu am putea funcționa.

Astăzi The Straits a devenit The Dire Straits Experience un pilon al muzicii rock de calitate care reușeste să mențină în viață universul mult iubit creat de Dire Straits.

Membrilor originali Chris White Chris Whitten și lui Terence Reis li se alatură instrumentiști din elita industriei muzicale care colaborează individual cu artişti precum Paul McCartney Joe Cocker Ray Charles David Bowie Tina Turner Rod Stewart Van Morrison sau David Gilmour.

Showul The Dire Straits Experience este un must see pentru iubitorii muzicii bune și pentru toți cei care vor să guste puțin din istoria glorioasă a unuia dintre cele mai importante și influente grupuri muzicale din toate timpurile.

Biletele sunt disponibile în reteaua Eventim magazinele Orange Vodafone Germanos Carrefour Diverta benzinariile OMV librăriile Humanitas și Carturesti și online pe www.eventim.ro la preturi ce variaza in functie de apropierea fata de scena dupa cum urmeaza:

Timișoara Filarmonica Banatul 10 decembrie

Categoria VIP 390 de lei
Categoria Premium 290 de lei
Categoria I 190 de lei
Categoria a IIa 100 de lei

Bucuresti Sala Palatului 11 decembrie

Categoria VIP 345 de lei
Categoria I 240 de lei
Categoria a IIa 175 de lei
Categoria a IIIa 115 de lei
Categoria a IVa 85 de lei

ClujNapoca Sala Polivalentă 12 decembrie

VIP 300 de lei
Categoria I 250 de lei
Categoria II 180 de lei
Categoria III 100 de lei
Categoria IV 75 de lei
Categoria V 60 de lei

Deschide