Teatru pentru copii  Praful Magic de Crăciun
From Wednesday, December 6, 2017 5:00 pm To Wednesday, December 6, 2017 7:30 pm Strada Apullum nr.3, Brasov, Romania, 500096
97Attendees 375Interested 0Declined Invite Friends

Teatru pentru copii Praful Magic de Crăciun

E noaptea de Ajun. O noapte mai liniștita și mai misterioasă ca oricare alta. Bradul e împodobit luminile sunt aprinse colindele se aud ușor râsetele de copii întregesc atmosfera în așteptarea lui Mos Crăciun. În noaptea de Ajun totul este magic și orice e posibil…

Doi spiriduși speciali Răbdărică și Mofturică îl ajuta pe Mos Crăciun să ajungă încă o dată la fiecare copil în parte cu cadourile mult dorite. Și asta pentru că ei știu să folosească Praful magic de Crăciun iar de aici surprizele ne însoțesc în poveste la tot pasul.

În Ajun de Crăciun vă invităm părinți și copii la un spectacol vesel cald și jucăuș dar mai ales pe sufletul oricui crede în Magia Crăciunului. Un spectacol în care copiii vor învăța despre cum să facă propriile alegeri să aibă răbdare să fie generoși responsabili și să privească dincolo de propriile dorințe.

Distribuție: Adina Lucaciu Irina Velcescu Andrei Barbu
Regie și adaptare text: Oana Răsuceanu
Idee și concept: Mira Loghin
Scenografie și costume: Doina Pop
O producție a MOMOLINO Teatru și Povești pentru copii

Am pregătit DOUĂ REPREZENTAȚII: la ora 17:00 și 18:30

Cu o durată de 45 de minute spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani și are loc la Centrul Cultural Reduta.

Prețul biletului este între 25 și 50 de lei în funcție de poziționarea în sală menționăm că pe un bilet poate să intre o singură persoana pentru siguranța tuturor spectatorilor în caz de pericol conform legislației în vigoare nu se permite să fie ținuți în brațe copii.

Pentru orice detalii așteptăm să ne sunați la 0725 385 385

Deschide