Ţara Jucăriilor  Sibiu Magic Show 2017
From Saturday, December 9, 2017 11:00 pm To Saturday, December 9, 2017 11:45 pm str. Alexandru Odobescu, nr. 4, Sibiu, Romania, 550195
10Attendees 16Interested 0Declined Invite Friends

Ţara Jucăriilor Sibiu Magic Show 2017

Festivalul Sibiu Magic Show
6/10 decembrie 2017

Sâmbătă 9 decembrie ora 11:00
Sala Etaj Teatrul GONG

3 / recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani

Gorgon Grigorescu Cristian
România / Romania

ȚARA JUCĂRIILOR / THE COUNTRY OF TOYS
cu Gorgon Grigorescu Cristian Gorgon Grigorescu Consuella Gorgon Grigorescu Cătălin Sterie Oana și Tudor Atanasiu

Poate cineva să facă muzica să nu se audă Ea este ca aerul nu o poți atinge nu o poți prinde. Pentru muzicieni ea înseamnă totul. Mai ales când este vorba despre clovni a căror bucurie este să cânte la orice instrument oriunde în orice moment. Așa vorbesc așa se împrietenesc între ei și cu noi. Clovnii pot schimba cea mai ursuză privire întrun zâmbet larg iar veselia lor răsună dincolo de sala de spectacol. Țara Jucăriilor este o poveste muzicală de comedie în care Omul Orchestră și prietenii lui înving răul prin muzică și joacă cu multă pasiune și umor.

Can anyone turn the music off It is like air: you can neither touch nor catch it. To musicians it means everything. To clowns all the more so since theres nothing they enjoy more than to play any instrument whenever and wherever they can. Thats how they talk and befriend each other and the audience alike. Clowns can turn even the saddest of faces into broad smiles their joy permeating through the walls of the performance hall. The Country of Toys is a musical comedy in which the Orchestra Man and his friends fight evil forces through music and play in a zealous and humorous manner.

45 minute / minutes

preț bilet: 14 lei tarif unic

Biletele pentru festival pot fi achiziționate atât de la sediul teatrului miercuri vineri de la 11:00 la 18:00 sâmbăta de la 10:00 la 18:00 și duminică de la 10:00 la 14:00 cât și online prin eventim.ro în Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos Orange și Vodafone din toată țara. Pentru biletele achiziționate în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10.

Rugăm spectatorii adulţi să verifice înainte de cumpărarea biletelor dacă spectacolele pe care doresc să le vizioneze sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.

După începerea spectacolului accesul în sală NU mai este posibil.

Vă aşteptăm la festival
www.teatrulgong.ro

Deschide