Straini in noapte  Craiova  19 decembrie
From Tuesday, December 19, 2017 7:00 pm To Tuesday, December 19, 2017 9:00 pm Strada Alexandru Ioan Cuza, nr.11, Craiova, Romania, 200585
150Attendees 1022Interested 0Declined Invite Friends

Straini in noapte Craiova 19 decembrie

Străini în Noapte un spectacol ce se clasează și în prezent pe primele poziții în topul preferințelor iubitorilor de teatru o adevărată operă de artă regizată de marele maestru Radu Beligan.

Protagoniștii sunt Florin Piersic care nu mai are nevoie de nicio prezentare și Medeea Marinescu o actriță extrem de valoroasă pentru generația sa a cărei interpretare se va contopi perfect cu jocul actoricesc unic și remarcabil al maestrului Mărgelatu.

În piesa Străini în noapte Florin Piersic joacă rolul lui Pierre un bărbat în floarea vârstei care după o noapte petrecută întrun bar este condus acasă de Julietta Medeea Marinescu o femeie frumoasă și tânără. Ea știe cine este el și tocmai de aceea șia propus săl însoțească în apartamentul lui iar el este cel care află în acea seară un lucru care îi va schimba viața. Dar până la dezvăluirea marelui secret Julietta mărturisește mai întâi că este prostituată și îi cere bani apoi că de fapt este reporter și că face cercetări pentru următorul articol însă aceste întorsături de situație sunt menite să ne dezvăluie cine sunt cele două personaje cu adevărat.

Florin Piersic a revenit odată cu acest spectacol pe scena teatrului și chiar el mărturisea că simte că întinerește atunci când joacă pe scenă. Piesa i se potrivește este o comedie romantică cu răsturnări de situație minciună seducție și o lecție despre cum timpul ne schimbă. Pierre este omul care simte că nu a realizat tot ce șia propus în viață iar Julietta este femeia care vrea să obțină ce își propune săși recapete o parte din viața pe care a pierduto în tinerețe. Drumurile lor se intersectează pentru că fiecare vrea altceva de la celălalt iar acest lucru îi conduce spre alte secrete care trebuie dezvăluite.

Piesa este fascinantă nu numai pentru că numele Florin Piersic apare pe afiș ci pentru că este o capodoperă o piesă de teatru în care aștepți cu sufletul la gură să vezi ce urmează ce vor zice și cum va decurge acțiunea. Iar acest lucru este foarte important atunci când vine vorba de teatru pentru că nu trebuie să ai timp să te plictisești când ești în sală.

Deschide