Stand up show cu Maria Mincu si BanciuBotosani
From Thursday, December 14, 2017 7:00 pm To Thursday, December 14, 2017 8:30 pm Unirii nr. 4, Botosani, Romania, 710029
39Attendees 110Interested 0Declined Invite Friends

Stand up show cu Maria Mincu si BanciuBotosani

Câștigătoarea Editiei 2016 iumor Maria Popovici ajunge la tine în oraș

Maria Popovici si Mincu vă aşteaptă anul acesta în al doilea Turneu National alături de invitatul lor Alexandru Banciu.
Au pornit din nou la drum prin toată țara cu un nou show de standup comedy scris si realizat de ei Haideți la spectacole sa aflati prin ce au mai trecut cei doi dacă Mincu sia mai schimbat maşina sau daca Maria a fost cerută sau nu în sfârşit în căsătorie. Indiferent de situație comedianții vă garantează o superseară

Maria Popovici și Alexandru Minculescu Mincu sunt doi actori tineri care urcă des pe scena comediei pentru spectacole de stand up.
Maria a câștigat a doua ediție a concursului iUmor și a rămas în istorie drept femeia pe care a lăudato Cheloo. În compensare Mincu a terminat ASEul.

La Club 99 au ajuns după ce Maria a câștigat prima ediție a concursului de open mic iar Mincu pe a doua.
Amândoi sau remarcat și au terminat în primii 3 la STAND UP Fest 2016 cel mai bun festival de profil organizat în țară locul unde multe tinere talente au avut ocazia să se remarce.
De atunci cei doi apar în mod regulat în spectacolele de stand up și improvizație din Club 99 clubul baieților Teo Vio și Costel pionieri ai acestui gen de divertisment

Maria crede că: Standup comedyul e o modalitate de exprimare artistică atât de liberă de sinceră care culmea se naște din frustrări și supărări. Pentru artist e o terapie grozavă să scoată în fața atâtor necunoscuți cele mai mari frici și penibile întâmplări iar rezultatul să fie o seară minunată și amuzantă pentru spectatori.

UNDE CINEMA UNIREA
CAND JOI 14 Decembrie ora 19.00
Informații 0726 688 658
Casierie bilete la cinema. Telefon 0231 511 255
Bilete online la acest link: https://goo.gl/EVCN46

Deschide