Spectacol pentru copii Spiridusii lui Mos Craciun
From Monday, December 11, 2017 6:00 pm To Monday, December 11, 2017 7:30 pm
71Attendees 219Interested 0Declined Invite Friends

Spectacol pentru copii Spiridusii lui Mos Craciun

Te invitam la spectacolul pentru copii Spiridusii lui Mos Craciun din 11 Decembrie ora 18.00 la Casa de Cultura a Sindicatelor din Galati. Pret bilet 25 lei
Detalii si bilete: 0746 589 060 Ilioara

Spectacolul Spiridusii lui Mos Craciun este o creatie proprie a trupei MARILI o sceneta de Craciun ce dureaza aproximativ 1h 20 min. Impartit in 5 scene prezinta povestea a 4 spiridusi de nadejde pentru Mos Craciun : Lusa Dadu Patita si mai apoi Fundita care alaturi de Craiasa Zapezii invata sa fie prieteni sa nu se certe sa cunoasca adevarata valoare a sarbatorilor de Craciun sa ii iubeasca pe cei din jurul lor. Pataniile sunt haioase si educative textul fiind conceput pentru a fi pe intelesul adultilor si copiilor. Daca la inceput fac cunostinta apoi se imprietenesc cu un Gandacel haios urmand sa faca o CIOCOLATA imensa pentru Mos Craciun sa danseze melodiile facute de MARILI prin adaptarea unor piese celebre in limba romana Gandacelul Ciocolata Dansul prieteniei Vrem sa vina Mos Craciun Mos Craciun eaproape de noi Spiridusii lui Mos Craciun Noapte de visetc spre final acestia fac o Petrecere invitand si alti prieteni din grupul lor personaje de iarna lansandusi propriile dorinte de Craciun urmand ca apoi sa il astepte impreuna pe Mosul drag si bun daca au fost cuminti. Copiii vor canta si vor dansa alaturi de personajele spectacolului iar in final vom trage impreuna concluziile zilei. Dorim sa pastram unele surprize pentru atunci pentru a exista un farmec specific sarbatorilor de iarna.
Sfat: Cumparati biletul spectacolului si punetil in ghetute de Mos Nicolae
Scenariul: Arbune Ilioara
Personaje: Arbune Ilioara Matei Gina Daria Chirila Mirela Nedelcu Andreea Simona Pandele Ema Serban Andreea Stoica Andreea Balan Alexandra Chiriac Iuliana Anton Mihai.
Tu tiai luat bilet

Detalii si bilete la : 0746 589 060 la blocul A4 ap 2 in Tiglina 1
Copiii pana in 3 ani pot fi tinuti in brate fiind necesar doar 1 bilet.

Deschide