Sibiu  Targul de Craciun
From Saturday, December 16, 2017 6:30 am To Saturday, December 16, 2017 10:00 pm Bucharest, Romania
68Attendees 596Interested 0Declined Invite Friends

Sibiu Targul de Craciun

Dragii nostri in data de 16 decembrie Sambata va invitam la Targul de Craciun din Sibiu este unicul targ din Romania ajuns la nivelul Targului de Craciun din Viena.
In Piata Mare anul acesta sunt expuse 100 de casute cu produse traditionale dar si produse de artizanat.
Pe cladirile din Piata Mare vom vedea proectata o padure de brazi in care ninge este unicul targ din Romania iluminat pe cladiri.
La casutele amplasate in Piata Mare vom gasi produse traditionale cum ar fi: branzeturi vin preparate din carne carnatitoba pastrama slana afumatacartaboscozonac de casa prajituri toate aceste produse sunt din Marginimea Sibiului.
La aceste casute se pot achizitiona si diferite decoratiuni cu tema de Craciun cum ar fi globurile de sticla personalizate dar si clopoteifigurine din ceramicacostume de craciunitaetc.

Pentru prima data la acest targ avem un expozant venit din Germania cu dulciuri in diferite forme care la prima vedere nu par a fi din ciocolataar parea ca ar fi din ceramica lemn sau metal.

In Piata Mare este amplasat un parc de distractii pentru copiimai puteti vizita si Atelierul lui Mos Craciun dar si Parcul lui Mos Craciun.
Pe langa aceste obiective cu tematica de Craciun in Sibiu se mai poate vizita : Piata Mica Podul Mincinosilor Turnul Sfatului Palatul Brukenthal Catedrala Ortodoxa Mitropolitana.
Cei care doresc sa serveasca preparate culinare o pot face la restaurantele situate in Piata Mica a Sibiului.

Traseu : Bucuresti PitestiRamnicu ValceaCisnadie SibiuCisnadieRamnicu ValceaBucuresti.

Pret 85 lei/ pers contravaloarea excursiei se achita in 48 de ore de la inscriere locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea inscrierilor.
Contravaloarea se returneaza doar in cazul in care aduceti inlocuitor.
Nu se accepta plata la autocar.
Plecare din Bucuresti la ora 06:30 min Piata Unirii Aleea Dealul Mitropoliei intoarcere ora 22:00 in acelas loc.

Nota: In acest pret este inclus transportul si insotitor grup.
Acest itinerariu este dedicat Targului de Craciun si obiectivelor turistice din Piata Mare si Piata Mica a Sibiului dar si Castelului de lut Valea Zanelor pret intrare 5 lei/ pers aceasta suma nu este inclusa in pretul excursiei.
Ora de intoarcere poate fi decalata in functie de fluxul circulatiei pe acest tronson.

Pentru inscrieri Tel 0723938619. Cu drag echipa Excursii de Neuitat

Deschide