Pachet curs cosmetica  makeup Brasov
From Friday, December 15, 2017 10:00 am To Friday, December 15, 2017 6:00 pm Str.Dobrogea, nr.37, Brasov, Romania, Brasov
0Attendees 1Interested 0Declined Invite Friends

Pachet curs cosmetica makeup Brasov

Pentru persoanele interesate de cursurile de Cosmetica si de Make up Metropolitan Beauty Academy a conceput pachetul COSMO pentru a va oferi posibilitatea de a absolvi ambele meserii. In functie de timpul pe care il aveti la dispozitie sau de suma pe care doriti sa o alocati pentru curs vom gasi varianta de pachet care sa va satisfaca cerintele.
Durata pachetelor variaza intre 6 si 12 luni iar pretul intre 380 lei si 810 lei/luna in functie de nivelul informational pe care doriti sal abordati si in functie de durata cursului.
Puteti beneficia de urmatoarele discounturi:
discount de 5 oferit pentru fiecare persoana adusa in cadrul cursurilor noastre
discount de 5 pentru plata integrala.
Cursurile de cosmetica si machiaj sunt autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. La finalul perioadei de curs veti sustine examen in urma caruia veti obtine doua certificate de calificare profesionala prin care se atesta abilitatile dobandite in cadrul cursurilor si care va vor permite sa practicati cele 2 meserii.
Va intereseaza doar cursul de cosmetica http://brasov.curscalificare.ro/curscosmeticabrasov
Va intereseaza doar cursul de machiaj http://brasov.curscalificare.ro/cursmachiajmakeupbrasov
Pentru mai multe detalii si informatii va invitam sa accesati pagina noastra de web http://brasov.curscalificare.ro/oferte sau sa sunati la numarul de telefon 0753192525.
Pentru inscrieri va asteptam la sediul Metropolitan Beauty Academy de pe Str. Dobrogea nr. 37 de lunivineri in intervalul orar 1018.

Deschide