O interventie regia Radu Iacoban
From Thursday, January 25, 2018 7:00 pm To Thursday, January 25, 2018 8:40 pm Calea Bucuresti nr. 56, Craiova, Romania
61Attendees 109Interested 0Declined Invite Friends

O interventie regia Radu Iacoban

Autor:Mike Bartlett
Distribuţie: Ana Ularu Lucian Iftime
Scenografia: Cezarina Iulia Popescu

O producţie Teatrul ACT
SPECTACOLUL NU ESTE RECOMANDAT PERSOANELOR SUB 16 ANI

O intervenție este cel deal doilea spectacol prezentat de Teatrul ACT București pe scena Teatrului Colibri Craiova în cadrul stagiunii Colibri. ACTul 2.

20 LEI/PERS.: preț unic pentru acest spectacol
Biletele se pot procura de la Agenția Teatrului Colibri de luni până sâmbătă între orele 10:00 13:00 și 16:00 19:00 iar duminica în intervalul 10:00 13:00.

Radu Iacoban regizor:
Undeva în adâncul sufletului îmi amintesc că imi eşti prieten pentru că pot să râd cu tine pentru că pot să te cert să te înjur şi cel mai important îmi eşti prieten pentru că ştiu că vei fi disponibil la orice oră din zi şi din noapte atunci când voi avea nevoie de tine. Asta se întâmplă în spectacolul O intervenţie. Se operează pe viu şi fără anestezie o relaţie umana cu toate implicaţiile ei. Cu haz cu ură cu sfaturi cu emoţie cu disponibilitate şi cel mai important cu prezenţa.
Mike Bartlett scrie pentru un public ancorat în realitate. Textele sale stârnesc atât emoţia cât şi inteligenţa publicului iar O Intervenţie nu face excepţie. Replicile sale au zvâc incisivitate umor şi emoţie. Eu ca tânăr regizor am avut grijă să nu distrug coordonatele unei reţete cu succes aşteptat. Atunci când ai pe mână un spaţiu atât de special cum e Teatrul ACT doi actori mega talentaţi Ana Ularu si Lucian Iftime şi un text fenomenal treaba mea a fost să ajut asemenea unui monteur de film ca ritmul textului şi talentul actorilor să ajungă în ochii şi simţurile spectatorului la cel mai ridicat nivel posibil. www.teatrulact.ro

Deschide