New York Portuguese Short Film Festival la București
From Monday, December 4, 2017 7:00 pm To Monday, December 4, 2017 10:00 pm Bd. Dacia nr.77, Bucharest, Romania, 020051
121Attendees 679Interested 0Declined Invite Friends

New York Portuguese Short Film Festival la București

Pe 4 decembrie New York Portuguese Short Film Festival festivalul de scurtmetraje portugheze din New York revine la București la Cinema Elvire Popesco de la ora 19:00.

Instalarea fricii TO: Instalação do medo în regia lui Ricardo Leite o adaptare îndrăzneață după romanul omonim semnat de scriitorul portughez Rui Zink DulgherulTO: O entalhador de João Vasco un documentar emoționant despre uitare și transformare A fost odată un firTO: Foi o fio de Patrícia Figueiredo o pildă ingenioasă despre conexiuni realizată sub formă de animație sunt doar câteva dintre cele 11 scurtmetraje pe care le veți regăsi în program.

NY Portuguese Short Film Festival primul festival de scurtmetraje portugheze din Statele Unite este un festival itinerant realizat de Arte Institute din New York care promovează cinematografia portugheză și noua generație de regizori portughezi.

Programul complet este disponibil pe www.falaportugues.ro.
Bilete în curând pe www.eventbook.ro.
Filmele vor fi subtitrate în limba română și în limba engleză.

Eveniment organizat de Asociația Fala Português în colaborare cu Arte Institute din New York cu sprijinul Institutului Francez din România și al Institutului Camões pentru Cooperare și Limbă Portugheză.

Parteneri media: Librăriile Humanitas Umblat.ro Cooperativa Urbană Cinefan.ro Zile și Nopți.

Deschide