Mariţa  proiecţia de gală  sesiune QA
From Sunday, December 3, 2017 7:00 pm To Sunday, December 3, 2017 8:40 pm str. Alexandru Odobescu, nr. 4, Sibiu, Romania, 550195
40Attendees 135Interested 0Declined Invite Friends

Mariţa proiecţia de gală sesiune QA

MicroFILM și Teatrul GONG prezintă la Sibiu în premieră națională lungmetrajul Marița în regia lui Cristi Iftime în fiecare zi de la ora 19:00 în perioada 13 decembrie.

Proiecția de duminică 3 decembrie va fi urmată de o sesiune de QA întrebări și răspunsuri avândul ca invitat special pe actorul Alexandru Potocean.

duminică 3 decembrie ora 19:00
sala Parter Teatrul GONG

MARIŢA

alături de actorii: Adrian Titieni Alexandru Potocean Lucian Iftime Bogdan Dumitrache Victor Cociaș Andrei Huțuleac și Ana Ciontea.

regie: Cristi Iftime scenariu: Ana Buja și Cristi Iftime scenografie: Mălina Ionescu imagine: Luchian Ciobanu montaj: Dragoș Apetri designer de costume: Alexandra Alma Ungureanu machiaj: Maria Andreescu sunet: Dan Ștefan Rucăreanu Alexandru Dumitru și Florin Tăbăcaru. Producător: Ada Solomon și Radu Stancu.

film NErecomandat celor cu vârsta sub 12 ani
durată: 100 min.

Marița lung metrajul de debut al regizorului Cristi Iftime a câștigat marele premiu al juriului Fedeora în secțiunea East of West a Festivalului de Film de la Karlovy Var. Lungmetrajul a convins criticii europeni prin simplitatea regiei cestei opere de debut concentrată pe viața de fiecare zi a unei familii ai cărei membri deși sunt despărțiți după divorțul părinților atunci când se întâlnesc se bucură în mod spontan de energia pozitivă care își face loc în viața lor.. Lungmetrajul a mai fost premiat de asemenea în secțiunea lungmetraj în cadrul ediției din acest an a Festivalului Anonimul. Marița este un roadmovie emoționant cu un tată și un fiu ale căror povești spumoase surprind tragicomicul existenței. Sătul de propriile probleme de cuplu lui Costi Alexandru Potocean i se face brusc dor de poveștile tatălui său așa că se hotărăște să treacă pe la el.

Preţ bilete: 10 lei tarif unic

Accesul publicului la proiecţii se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului miercuri vineri 11:00 18:00 sâmbăta 10:00 18:00 duminica 10:00 14:00. Prețul unui bilet este de 10 lei tarif unic.

Vă aşteptăm cu drag la film

Deschide