Learn with music  Christmas is coming
From Saturday, December 16, 2017 5:00 pm To Saturday, December 16, 2017 6:00 pm Str. G-ral. Magheru 1-3, Sibiu, Romania, 550185
10Attendees 70Interested 0Declined Invite Friends

Learn with music Christmas is coming

Stiati ca majoritatea oamenilor se nasc cu auz muzical

Stiati ca muzica dezvolta creierul nostru intro maniera in care nici o alta disciplina nu o face

Learn with music Sibiu a pregatit pentru copiii intre 05 ani o calatorie inedita in lumea muzicii la atelierele din cadrul festivalului handmade Creative Buzz.

Learn with music este un program in limba englezaspecial adus din Statele Unite ale Americii care oferă pentru prima dată în România șansa unui curs de MUZICA joc și mișcare pentru copii de la doar cateva lunipana la 5 ani. Cu ajutorul instrumentelor muzicale specifice varstei lor care insotesc aproape toate activitatile copiii vor fi captivati timp de 45.

Principalul scop al programului este acela de a încuraja copiii să cante întro limba straina astfel învățarea si familiarizarea cu sonoritatea dar si cu primele cuvinte si expresii in aceasta limbafiind foarte usoare.

La final prietenii nostrii de la Universul cartilor Usborne Sibiuleau pregatit micutilor o poveste in limba engleza in coltul special amenajat pentru lectura.

Copiii cu varste sub 3 ani vor participa cu un insotitor
Pretul unui atelier de 30 este de 25 lei

Locatie: Forumul German str General Magheru nr. 13

Deschide