Kraftwerk 3D live concert in Bucuresti
From Thursday, March 1, 2018 6:00 pm To Thursday, March 1, 2018 11:00 pm Cutitu de Argint nr.3 - Parcul Carol, Bucharest, Romania, 040557
1227Attendees 4193Interested 0Declined Invite Friends

Kraftwerk 3D live concert in Bucuresti

Dupa numeroase turnee mondiale de succes parintii muzicii electronice Kraftwerk revin in Romania pe 1 martie 2018 la Arenele Romane din Bucuresti. Combinand muzica si arta concertul Kraftwerk 3D este considerat Gesamtkunstwerk o adevarata opera de arta.

Proiectul multimedia Kraftwerk a debutat in 1970 cand Ralf Hütter si Florian Schneider au puz bazele studioului Kling Klang in Düsseldorf Germania unde au conceput si produs toate albumele trupei. Pana la mijlocul anilor 70 Kraftwerk primeste recunoastere internationala pentru muzica electronica revolutionara si experimentarea cu sunete robotice si alte inovatii tehnice. Avand o viziune unica asupra muzicii Kraftwerk au creat soundtrackul pentru era digitala a secolului XXI.

Muzica lor realizata cu ajutorul unor tehnici inovatoare voci sintetizate si ritmuri computerizate a avut o majora influenta in dezvoltare multor genuri muzicale de la electro la hip hop si de la tehno la synthpop.

Pe langa inovatiile muzicale Kraftwerk a investit constant in showurile live: proiectii gigantice roboti si imagini holografice impresionante toate intrun fascinant mix de sunet imagine si culoare prin care membrii trupei Ralf Hütter Henning Schmitz Fritz Hilpert Falk Grieffenhagen pun in valoare relatia stransa intre om si masina.

Seria de concerte 3D a inceput in 2012 la prestigiosul Muzeu de Arta Moderna din New York MoMA si a continuat cu reprezentatii la Tate Modern Londra Akasaka Blitz Tokyo Opera House Sydney Walt Disney Concert Hall Los Angeles Foundation Louis Vuitton Paris Neue National Galerie Berlin si Muzeul Guggenheim Bilbao.

La 8 ani de la prima vizita in Romania legendara trupa revine pe 1 martie 2018 cu un concert inedit ce promite fanilor o experienta multimedia senzationala. Biletele pentru concertul de la Arenele Romane sunt disponibile online pe www.eventim.ro si in magazinele partenere la urmatoarele categorii de pret: 181 lei pentru zona Golden Circle si 151 lei pentru zona Acces General.

Deschide