Komyo ReikiDo  Curs Nivel 1 la ClujNapoca
From Sunday, December 10, 2017 10:00 am To Sunday, December 10, 2017 6:00 pm Cluj-Napoca, Romania, 400xyz1
1Attendees 2Interested 0Declined Invite Friends

Komyo ReikiDo Curs Nivel 1 la ClujNapoca

Reiki este termenul japonez pentru această tehnică. Rei înseamnă ceva misterios miraculos și sacru. Ki se traduce prin atmosferă ceva subtil sau energia universului. Cuvintele japoneze rei ki pot fi definite ca și energia sacră și miraculoasă a universului care susține întreaga viață.

Reiki Ryoho este arta vindecării cu mâinile prin canalizarea energiei universului și este o practică cu două valențe practica vindecării și practica spirituală.
Usui Mikao Sensei 18651926 fondatorul Reiki Ryoho arta/metoda de vindecare a atins iluminarea și a primit o capacitate de vindecare ca dar divin în 1922 la vârsta de 57 ani în timp ce postea și medita pe muntele Kurama din Kyoto capitala antică a Japoniei. Arta de a vindeca se numește USUI REIKI RYOHO pentru îmbunătățirea minții și a corpului și este o artă terapeutică dobândită prin inspirație de către Usui Sensei nu rezultat al cercetărilor sale sau a descoperirilor sau redescoperirilor.

Komyo ReikiDo sistemul creat de Hyakuten Inamoto prezintă Reiki așa cum era înțeles și practicat în Japonia în anii 19201930. Acest sistem pune accent pe dezvoltarea spirituală prin practica Reiki Ryoho tinzând către Satori sau iluminare.
Komyo Reki Do urmează învățăturile lui Usui Sensei și pune accent nu numai pe vindedarea corpului ci mai ales pe cea a sufletului sau a spiritului.

Obiectivele Komyo ReikiDo
Deoarece noi credem că fericirea autentică stă la baza unei stari optime de sănătate:
Ne străduim să îmbunătățim mintea și corpul și să menținem nivelul optim de sănătate prin practica Reiki Ryoho.
Ne străduim să trăim viața de zi cu zi în sănătate și fericire.
Cu perseverență continuăm prin practica Reiki să cultivăm și să ridicăm spiritualitatea și întreaga ființă pentru a obține obiectivul suprem al Reiki Ryoho adică PACEA INTERIOARĂ absolută sau Satori Anshin Ritsumei în termenii lui Usui Sensei.

Linia de inițiere
Mikao Usui Chujiro Hayashi Chiyoko Kamaguchi Hyakuten Inamoto Dan Cismaș Alexandra Botoș

Despre Komyo ReikiDo și Hyakuten Inamoto Sensei
https://www.komyoreikido.org/

Când
Duminică 10 decembrie 10.0018.00

Unde
ClujNapoca
Pentru detalii te rog să mă contactezi pe FB prin email la alexandrabotoschgmail.com sau telefonic la 0724.755136

Ce ai nevoie să pregătești
Sufletul deschis pentru a te descoperi și recunoaște pe tine.

Deschide