Kharma  Omul intre Destin si Liber Arbitru in ClujNapoca
From Saturday, December 9, 2017 10:00 am To Saturday, December 9, 2017 6:00 pm Strada Frantz Liszt nr 8, Cluj-Napoca, Romania, 400696
10Attendees 76Interested 0Declined Invite Friends

Kharma Omul intre Destin si Liber Arbitru in ClujNapoca

Kharma Omul intre Destin si Liber Arbitru Workshop in ClujNapoca

Te asteptam la o sesiune speciala de invataturi autentice despre Kharma Legea Cauzei si a Efectului si meditatii ghidate pentru purificare si vindecare.

Daca vrei sa afli despre trecutul tau priveste la corpul tau de acum daca vrei sa afli despre viitor priveste la mintea ta de acum Proverb Tibetan

Legea Kharmei este cea mai importanta dintre legile universului in care traim. Toate celelalte legi naturale sunt subordonate acestei legi primordiale fundamentale. Intelegerea Legii Cauza Efect se face obligatoriu la inceputul oricarei Cai Spirituale. De fapt spre beneficiul nostru real avand in vedere cat este de importanta ar trebui predata si inteleasa chiar de la inceputul vietii.

Kharma nu este o Putere Superioara care guverneaza si ne conduce pe toti nu este nici o Entitate care ne judeca sau ne pedepseste dar nici un fel de Educator care ne da lectii in viata. Atunci ce este Kharma

In cadrul seminarului Kharma Omul intre Destin si Liber Arbitru vom invata impreuna in ce consta si cum functioneaza aceasta lege fundamentala a universului in care traim. Vom afla cum putem aplica practic aceasta intelegere in activitatea noastra de zi cu zi in scopul eliberarii de suferinta al obtinerii unei vieti mai bune mai implinite si in final pentru obtinerea fericirii de durata. Seminarul include si meditatii ghidate.

Legea Kharmei reprezinta o cheie fundamentala catre intelegerea modului in care este creata lumea noastra. Iar aceasta intelegere iti da incredibila putere de a sti ca viitorul tau sta in propriile tale actiuni ca viitorul este in intregime in mainile tale

MISIUNE IMPORTANTA
Invitati prietenii si oamenii dragi sa participe la acest seminar intro minunata misiune de a ajuta cat mai multi oameni sa devina mai buni mai sanatosi mai toleranti mai iubitori mai constienti mai intelepti si mai fericiti. Iti vor fi recunoscatori

ATENTIE
Participarea la acest seminar poate genera transformari benefice in viata ta si a celor din jur

Data: 09 Decembrie Sambata orele 10.00 18.00 cu 1h pauza de masa
Locatie: Strada Franz Liszt nr 8 la Centrul NM Integrative Therapy ClujNapoca sala 10
Puteti confirma participarea prin sms cu numele dvs.: 0720.082.860.
Pret: 200 Lei
Cuplu: 350 Lei
Pensionari: 150 Lei
Cei care participa la atelierul Postul Un miracol de pe 7 decembrie la Magic Natura beneficiaza de reducere pentru evenimentul KharmaOmul intre Destin si Liber Arbitru: 150 lei pret redus de la 200 lei.
Informatii la: 0720.082.860 Laura

Speaker: Gabriel Manolache calificat ca si Nutritionist holistic Consilier de dezvoltare personala LifeCoach Specialist in Transformare Interioara.

A calatorit in multe din locurile spirituale ale lumii: Athos Tibet Peru Amazon America Centrala America de Nord Egipt Malta Grecia Israel China primind invataturi de la intelepti din diferite traditii. A avut numeroase contacte cu multiple traditii spirituale si religii ale lumii intre care: Crestinism Zen Buddhism Islamism Taoism Yoga Qi gong Tai Ji Energie Universala Numerologie sacra Hipnoza Shamanism Studii Psihoinformationale.

Ca rezultat inerent al maturizarii sale spirituale prin expunerea la atat de diferite traditii si culturi antice dar si contemporane a dezvoltat o deosebita capacitate de sinteza si abilitatea de a vedea ceea ce este comun acestor cai de evolutie spirituala.

In prezent el continua practicile de autocunoastere si transformare interioara invatate. Totodata ajuta oamenii sa vada sa gandeasca sa inteleaga sa accepte si sa aplice un mod de existenta care nu neaga nici un sistem de evolutie interioara nu respinge nicio religie nu denigreaza nicio cale spirituala de fapt incorporeaza orice credinta si mod de gandire care conduce catre realizarea potentialului maxim al fiintei umane.
Aceasta abordare holistica transcende orice dogma ori doctrina prin orientarea catre ceea ce uneste toate aceste cai nu catre ceea ce le separa si permite ajungerea la ceea ce este la originea ideilor si perceptelor aparent atat de diferite accesand cauza originara din care toate au aparut.

Eveniment organizat de Body Mind Spirit Harmony Magic Natura Yoga with Daniela and NM Integrative Therapy.

Deschide