În așteptarea lui Moș Nicolae
From Tuesday, December 5, 2017 5:00 pm To Tuesday, December 5, 2017 8:00 pm
344Attendees 1889Interested 0Declined Invite Friends

În așteptarea lui Moș Nicolae

În data de 5 decembrie a.c. începând cu ora 17.00 la Consiliul Județean Argeș vine Moș Nicolae. Este o manifestare organizată de Consiliul Județean Argeș și instituțiile subordonate pentru toți copiii mari și mici din județul Argeș.
Astfel marți dupăamiază în ajunul sosirii Sfântului care aduce daruri celor mici de la ora 16.30 în centrul municipiului Pitești spriridușii lui Moș Nicolae vor căuta copiii cuminți pentru a le oferi dulciuri covrigi și nuci dar nici cei mai năzdrăvani nu vor fi trecuți cu vederea
În Piața Vasile Milea copii părinți și bunici sunt așteptați cu multe suprize de la căsuțelele special amplasate de unde poate servi un ceai ciocolată caldă dulciuri sau chiar un vin fiert cu scorțișoară la bradul frumos împodobit cu locuri special unde își pot face fotografii cu personaje de poveste.
Tot aici de la ora 17.00 pe scena special amenajată vor urca pesonaje de poveste însuflețite de actorii secției de teatru pentru copii și tineret Așchiuță a Teatrului Al. Davila dar și Magicianul Marian Râlea.
Nu vor lipsi nici colindele interpretate de frumoșii copii din trupa Musicals după care de la ora 18.00 cele mai iubite personaje din România Gașca Zurli vor susține un spectacol extraordinar din care nu vor lipsi jocurile trucurile și mai ales cântecele lor celebre Am o cășuță mica A ram sam sam Un elefant Brăduleț drăguț brăduț și multe altele.

Deschide