Handbal masculin  Cupa României CS Minaur  Dinamo București
From Thursday, December 7, 2017 5:15 pm To Thursday, December 7, 2017 6:30 pm Baia Mare, Romania
116Attendees 157Interested 0Declined Invite Friends

Handbal masculin Cupa României CS Minaur Dinamo București

Vă invităm Joi 7 Decembrie 2017 începând cu ora 17:15 la Sala Sporturilor Lascăr Pană pentru prima etapă din Cupa României la handbal masculin în care băieții de la Minaur vor întâlni pe teren propriu echipa Dinamo București.

Meciul va începe cu un moment special. Din dorința de a face mai frumoase sărbătorile copiilor nevoiași invităm suporterii să vină la meci cu câte o jucărie/mascotă pe care să o arunce în teren la începutul meciului. Toate jucăriile strânse vor fi donate unei case de copii din Baia Mare.

În pauza dintre reprize suporterii vor avea ocazia să câștige premii oferite de Naturalis și să vadă un moment special cu majorete.

Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de 10 lei. Biletul de acces la meci va putea fi achiziționat de la sediul Clubului Sportiv Minaur în incinta Sălii Sporturilor Lascăr Pană cu intrare din parcarea de unde pleacă școala de șoferi de luni până miercuri între orele 09:0016:00 și în ziua meciului cu începere de la ora 15:00 de la casa de bilete din incinta Sălii Sporturilor Lascăr Pană.

Important. Rugăm suporterii care intră pe bază de bilet să se asigure că locul pe care îl ocupă nu este rezervat pentru abonați/ presă/ sponsori

Deschide