Curs tehnician maseur TarguMures
From Monday, January 8, 2018 10:00 am To Monday, January 8, 2018 6:00 pm Str.Bartok Bela, nr 1-3, Targu-Mures, Romania
2Attendees 12Interested 0Declined Invite Friends

Curs tehnician maseur TarguMures

Metropolitan Beauty Academy organizeaza in TarguMures incepand cu data de 08.01.2018 curs de calificare profesionala in specializarea Tehnician Maseur. Meseria de tehnician maseur presupune invatarea a 5 tipuri de masaje: masajul de relaxare masajul anticelulitic masajul reflexogen sau reflexoterapia masajul terapeutic si gimnastica de recuperare.
Durata cursului este de 4 sau 6 luni de zile in functie de nivelul informational pe care doriti sal accesati.
Pretul cursului de 4 luni : 1750 lei achitabili in maxim 5 rate de 350 lei/luna include materialele consumabile si manualele de curs.
Pretul cursului de 6 luni : 2450 lei achitabili in maxim 7 rate de 350 lei/luna include materialele consumabile si manualele de curs.
Certificatele obtinute la finalul cursului sunt eliberate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si sunt recunoscute atat in tara cat si in strainatate.
Pentru ocuparea locului in aceasta serie de curs va asteptam la inscriere la sediul nostru pe str. Bartok Bela nr. 13 TarguMures cu o copie CI si prima rata de curs.
Inscrierea se poate face si online prin trimiterea documentelor dvs. pe adresa noastra de email: metropolitancurscalificare.ro. Locurile se ocupa in ordinea inscrierilor
Pentru mai multe detalii si informatii va invitam sa ne contactati
Telefon: 0753 19 25 25
Va invitam sa accesati si siteul nostru: http://targumures.curscalificare.ro/cursmasajreflexoterapietargumures/59curstehnicianmaseurmasajtargumurescalificare

Deschide