Curs Cosmetician  Recunoscut UE  Early Booking 12
From Tuesday, February 6, 2018 4:00 pm To Tuesday, February 6, 2018 7:00 pm str. Stefan cel Mare, nr.28, Bacau, Romania, 600187
6Attendees 25Interested 0Declined Invite Friends

Curs Cosmetician Recunoscut UE Early Booking 12

Singurul curs la care inveti garantat de la epliat la tratamente practica 90 esti COSMETICIAN cu adevarat in 7 luni

Acum ai 12 OFF cod promo EarlyBookingCosmetica valabil pana pe 31Decembrie.

Inscriete si ai asigurata practica cu un specialist care chiar isi va dori sa te invete ai informatiile teoretice si sub forma de suport de curs ai toate materialele de practica incluse si la final o diploma RECUNOSCUTA national si international.

Daca ai sa faci cursul de Cosmetician la noi ai sa ai ocazia sa stai langa lectori care profeseaza si au multe cliente fidele multumite. Pe langa meserie vei afla tehnicile de consultanta care iti vor fideliza clientela.

Garantam ca ai sa deprinzi rapiditatea si promptitudinea miscarilor de epilat modul placut si util in care sa executi masajul facial in cadrul tratamenetelor faciale si cateva trucuri pentru pensarea si vopsitul genelor incat clientele tale sa se simta cu adevarat castigate dupa ce te vor vizita.

Informatii suplimentare despre desfasurarea cursului si competentele dobandite gasesti pe http://www.scsbacau.ro/service/curscosmetica/ iar inscrierea o poti inregistra direct in sectiunea actenecesare.

Daca vei lipsi vei pierde eficientizarea aprovizionarii si organizarea locului de munca realizata cum iti vor propune lectorii nostrii iti vor usura munca cum nici nai sperat.

Stiai care sunt motivele cele mai frecvente pentru care clientele isi schimba cosmeticiana Daca vrei sa aflii si sa le eviti sa ai grija in practica sa nu le faci la cursul nostru vei gasi cele mai multe solutii.

Conditiile pentru inscriere le gasesti la http://www.scsbacau.ro/service/curscosmetica/ iar inscrierea o poti inregistra direct in sectiunea actenecesare sau poti suna la 0749 150297.

După terminarea cursului absolvenţii vor primi certificate de absolvire pentru ocupaţia de cosmetician eliberate de Ministerul Educaţiei Cercetării şi Tineretului şi Ministerului Muncii Familiei şi Egalităţii de Şansă.

Aceste certificate sunt recunoscute în străinătate după ce au fost traduse şi legalizate.

Inscriete azi pe www.scsbacau.ro/actenecesare sau la 0749 150297 pentru a pastra locul deoarece lucram in grupe mici.

Deschide