Curs Avansat ThetaHealing ClujNapoca
From Friday, December 15, 2017 6:00 pm To Sunday, December 17, 2017 5:00 pm Cluj-Napoca, Romania, 400xyz1
4Attendees 21Interested 0Declined Invite Friends

Curs Avansat ThetaHealing ClujNapoca

Bio Vivo Nova te invită cu drag la întâlnirea din perioada 1517 decembrie 2017 Curs Avansat ThetaHealing.
ThetaHealing ADN Advanced sau cum se mai numește ThetaHealing ADN 2 Advanced este un curs acreditat de THINKThetaHealing Institute of Knowledge din SUA bazat pe un proces de meditație care generează vindecarea fizică psihică și spirituală. Pentru a practica această meditație este absolut necesară o cerința esențială să avem credința deplină în Atoatecreatorul în Creator în Dumnezeu. Prin studiu și practică oricine crede în Dumnezeu poate reuși. Procesele ThetaHealing nu sunt specifice în funcție de vârstă rasă culoare a pielii convingeri religie sau sex. Pregătirea preliminară pentru toți cei care doresc să urmeze Cursul Avansat ThetaHealing este să parcurgă anterior cursul de bază ThetaHealing . Cursul Avansat este o extindere a cursului de bază în care se vor aprofunda vindecările din Al Șaptelea Plan al Existenței. Vom învăța mai multe detalii despre toate Planurile pentru a elimina afirmațiile și angajamentele făcute în alte Planuri care nu ne mai servesc și vom învăța să vindecăm sufletele zdrobite. Vom descoperi Sentimente pe care probabil nu leam mai trăit înainte. Vom elibera spațiul din mintea noastră umplut inutil cu gânduri negative cum sunt mânia răzbunarea resentimentele regretele ură agresiunea gelozia invidia și amărăciunea. Astfel vom putea utiliza mai multă energie pentru a reuși vindecări mai rapide pentru a progresa ca specie și pentru a ne conecta la Divinitate.
Cui se adresează acest curs: Tuturor celor care au o pregătire anterioară prin absolvirea unui curs de bază ThetaHealing

Ce vei obține imediat pe durata cursului și după:
Vei înțelege mai profund Cele Şapte Planuri Ale Existenței care ne înconjoară.
Descoperi cum să vindeci sufletul rănit sufletul zdrobit copilul din pântec.
Înveți cum să cureți eventuale vechi jurăminte resentimente regrete sau respingeri ale oamenilor din jurul tău care te țin blocat în parcursul tău evolutiv.
Vei învăța cum să eliberezi emoții sentimente amprente fantomatice ale tuturor lucrurilor care sau petrecut în jurul sau interiorul materiei anorganice obiectelor locuințelor terenurilor. Înveți cum să purifici locuința în care stai.
Înveți cum săți recuperezi fragmentele de suflet pierdute pe parcursul vieții și cum să înapoiezi fragmentele de suflet rămase la tine și care nu îți aparțin. Înveți cum să realizezi divorțul energetic față de relațiile trecute.
Înveți cum să te conectezi la strămoși și să poți comunica cu ei fără nici o teamă.
Înveți să eliberezi traume și amintiri de la eventuale operații chirurgicale accidente abuzuri petrecute dea lungul vieții.
Vei fi mult mai pregătit să aplici în viața ta de zi cu zi tehnicile ThetaHealing sau să devii un autentic terapeut și practicant de ThetaHealing un adevărat ThetaHealer.
Cum se lucrează pe durata cursului:
Instructorul va încărca după obținerea acordului verbal cursanții cu peste 800 de sentimente convingeri și programe benefice din perspectiva Atoatecreatorului.
Vei simți sentimentele pozitive din perspectiva Creatorului benefice ție pe care ți le va încărca instructorul pe parcursul cursului și care vor produce o profundă vindecare a corpului tău fizic și subtil.
Vei asista la ședințe de scoatere la lumina a convingerilor ascunse realizate cu și pe colegii tăi și vei experimenta acest exercițiu sub monitorizarea instructorului.
Durata cursului este de 3 zile.
Programul cursului Avansat ThetaHealing:
Vineri 15 decembrie 2017 înregistrarea participanților orele 18:0018:30 Curs ziua 1: 18:3021:00
Sâmbătă 16 decembrie 2017 10:00 17:00 Curs ziua 2 Pauza de prânz între orele 13:0014:00
Duminică 17 decembrie 2017 10:0016:00 Curs ziua 3 Pauza de prânz între orele 13:0014:00.
Participanții la cursul ThetaHealing ADN Advanced primesc:
Manualul cursului în limba română
Certificat oficial înregistrat și eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge
Înscrierea pe siteul oficial ThetaHealing ca practician al tehnicii ThetaHealing ADN Advanced
Cu certificatul diploma obținută cursanții se pot înscrie în Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară și Alternativă pentru obținerea avizului de Liberă Practică. Pentru orice detalii suplimentare referitoare la acest curs puteți contacta instructorul cursului la tel. 0766994685 sau thetahealinginstructorgmail.com. Cursul este susținut de Sebastian Radu practician terapeut si instructor certificat Theta Healing ADN BASE Theta Healing ADN ADVANCED Theta Healing Manifesting and Abundance si practician terapeut certificat Theta Healing DIG DEEPER si Quantum TouchLEVEL I.
https://youtu.be/Mj4KROnS88
https://youtu.be/BuS309Ti9c

Cum te înscrii la Cursul Avansat ThetaHealing: Intră acum pe formularul de înscriere: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSch6sF3Yein03NbdaxZMwurvhuz8cQcrUMtmthMFnCzxw/viewform și completează toate datele din formular.
Alternativ contacteazăne la telefonul 0722391456 0766994685 sau prin e mail la thetahealinginstructorgmail.com.
Investiția pentru un curs ThetaHealing este de 700 lei.
Early bird discount: Pentru plata anticipată a avansului se poate acorda o reducere de 250 lei.Pentru a reține locul tău la acest curs va trebui să achiți un avans de 150 lei până cel târziu 16.11.2017 în contul RO97 RZBR 0000 0600 1870 8395 deschis la Raiffeisen BankAgenția Valea Cascadelorpentru Bio Vivo Nova SRL CUI 15577571. Diferența de sumă se achită până în prima zi a cursului.
Poți efectua plata și online cu cardul accesând linkul:
Avans 150 lei: http://mpy.ro/h9ggeev
Rest de plata 300 lei: http://mpy.ro/h9ggfev
Integral 450 lei: http://mpy.ro/h9gggev

Te invităm cu mult drag

Deschide