Curs Avansat ThetaHealing Baia Mare
From Friday, January 12, 2018 5:00 pm To Sunday, January 14, 2018 5:00 pm
0Attendees 0Interested 0Declined Invite Friends

Curs Avansat ThetaHealing Baia Mare

CURS THETAHEALING AVANSAT BAIA MARE

121314 Ianuarie

Ce ne aduce acest Curs Avansat

Cursul aduce puternice constientizari si transformari…In decursul celor trei zile vom downloada peste 800 de sentimente din perspectiva Creatorului ceea ce va genera ridicarea din sub constient a multor programe negative ce vor putea fi eliminate.

Ce inseamna sentimente si care este beneficiul descarcarii lor in corpul nostru

Sentimentele sunt ceea ce traieste corpul nostru ca experienta. Sentimentele sunt senzatii pe care le traim in timpul unui succes impliniri sau dezamagiri frustrari etc.
Daca am trait experienta succesului sau experienta bogatiei nelimitate corpul nostru va avea aceasta informatie bioenergetica la nivel celular si se va vedea in realitatea noastra prin faptul ca traim succesul si bogatia. Daca insa nu am traito ar putea fi benefic sa o descarcam de la Creator in varianta Pura. Stim ca ceea ce se petrece in viata noastra se intampla din CEEA CE SUNTEM mai putin din ceea ce vrem sau credem. Astfel ca am putea sa vrem sa avem bogatie sau succes insa daca celulele noastre nu cunosc aceste sentimente ar fi greu pentru subconstient sa proiecteze in realitatea solida ceva ce nu cunoaste.

La Cursul Avansat ne invatam corpul experiente noi in varianta pura a Creatorului cum ar fi: genialitate sacralitate ati atinge potentialul maxim etc. dar si bucuria iertarea iubirea de sine a avea incredere in propria intuitie etc.

Invatam cum sa lucram cu Resentimentele si Regretele energii stocate care ar putea sa ne protejeze de alte rani sufletesti insa ne mentin pe o frecventa vibrationala joasa nebenefica pentru evolutia noastra spirituala.

Invatam sa vindecam Copilul in Pantec curantand astfel traumele suferite de noi sau de copii nostri si chiar de parintii nostri in starea de copil in Pantec.

Invatam sa vorbim si sa comunicam cu Sinele nostru Superior invatam sa incheiem ceea ce ar fi putut ramane neincheiat cu cei care nu mai sunt in planul nostru cu stramosii.

Ne eliberam de amintirile fluctuante pe care leam asimilat in momentele in care eram inconstienti operatii situatii de abuzuri in timp ce mintea noastra constienta era adormita si vindecam sufletul zdrobit in conjuncturi dramatice cand neam simtit tradati dezamagiti inselati etc.

Vom lucra asupra fricilor si ne vom intelege lectiile pe care ni leam propus pentru aceasta existenta pe calea nostra spre iluminare.

Daca vei simti ca evolutia ta spirituala cuprinde temele pe care le vom lucra in cursul Avansat si daca stii ca a sosit momentul sa te debarasezi de traumele trecutului care iti ingreuneaza cresterea inseamna ca ne vom intalni in in acest weekend

Dupa ce ai absolvit acest curs ai acces la o multime de cursuri foarte importante din ThetaHealing ca si DIG DEEPER ABUNDENTA SI MANIFESTARE GAME OF LIFE ANATOMIE INTUITIVA etc…

INVESTITIE

PROMOTIE pana la 30.12.2017: 450 LEI

dupa incheierea promotiei: 650 lei
Daca repeti cursul: 200 lei 100 lei daca confirmi pana la 23.11.2017

Inscrierea se face pe formularul: http://xsus.ro/inscriere/
se considera inscriere ferma data la care se achita un avans de 100 lei

Daca ai facut deja acest curs poti sa participi din nou.
Ai ocazia de ati aprofunda cunostintele sa exersezi sa cunosti noi oameni minunati.

ORGANIZATOR:

Andreea Seer 0721 111 400

Ovidiu Adrian Grigor 0770167398

Locatia se va comunica celor inscrisi in saptamana premergatoare cursului.

Te asteptam cu drag

Ovidiu Adrian Grigor

Deschide