Constanta  Consultanta Fizionomie
From Monday, April 9, 2018 12:00 pm To Saturday, April 14, 2018 10:00 pm Küstenja, Romania
2Attendees 5Interested 0Declined Invite Friends

Constanta Consultanta Fizionomie

Forma și mărimea ochilor apropierea sprâncenelor curbura buzelor proeminența nasului sau poziția urechilor sunt indicatori ai trăsăturii tale de caracter. Acestea oferă indicii despre modul în care evenimentele din timpul vieții țiau șlefuit personalitatea teau îndrumat spre anumite decizii și îți alcătuiesc armonios amprenta ta unică și personală.
Chipul este un instrument precis și eficient în comunicare. Tehnicile de Citire a Chipului Mian Xiang studiază trăsăturile specifice contururile formele textura nuanța tenului umbrirea feței și alte elemente pe care doar un specialist le poate identifica și interpreta. Se trasează astfel o Hartă a tiparului comportamental a calităților abilităților și a destinului personal.
Evenimentele cu puternic impact emoțional lasă întotdeauna o amprentă pe chipul uman. Acestea pot fi extrem de subtile sau ușor vizibile și sunt indicii ale cauzelor ce stau la baza evoluției personale.
Oricare ar fi motivația pentru care o persoană apelează la consultanță în domeniul fizionomiei aceasta este ajutată să se cunoască pe sine din ce în ce mai bine să îndepărteze credințele false prejudecățile și obișnuințele pe care și lea însușit cu sau fără voia sa și care nui mai sunt de niciun folos. Odată aceste blocaje îndepărtate va ieși la lumină o personalitate puternică încrezătoare conștientă de valoarea pe care a dobândito și stăpână pe propria viață.

Consultanța în privat presupune servicii de:
citirea chipului și analiza trăsăturilor faciale
consiliere pentru dezvoltare personală
practică 1 la 1 pentru absolvenții cursului de fizionomie

Suada Agachi
specialist în tehnici de citire a chipului și consultant
www.suada.ro

Detalii Consultanță:
Perioada 9 aprilie și 14 aprilie
Durata: 1 ora și 15 minute
Programări începând cu data de 5 aprilie la 0730 35 33 55
Informații suplimentare la nr. de telefon 0730 35 33 55

Deschide