Concert de colinde  eveniment caritabil
From Friday, December 8, 2017 7:00 pm To Friday, December 8, 2017 9:00 pm Strada Păcurari, Nr. 4, Iasi, Romania, 700511
243Attendees 1955Interested 0Declined Invite Friends

Concert de colinde eveniment caritabil

Fericirea are multe forme şi fiecare dintre noi o regăseşte în înfăţişări diverse. Pentru noi fericirea înseamnă să dăruim înseamnă zâmbetul copiilor care primesc o şansă în plus spre un viitor mai bun. Dacă şi voi vreţi să fiţi unul dintre cei vinovaţi pentru că un copil astăzi zâmbeşte mai mult şi mâine este mai împlinit vă invităm să ne bucurăm împreună de magia colindelor de Crăciun interpretate de Corul Mira vineri 8 decembrie 2017 ora 19:00 la Biblioteca Centrală Universitară Mihai Eminescu Aula Magna.

Ne implicăm activ în societatea în care trăim şi prin intermediul asociaţiei noastre POSITIVE MIND ACTION şi împreună cu Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany am ales să organizăm acest eveniment caritabil pentru:
1. Susţinerea a 4 copii cu Sindormul Down constând în terapie pentru o perioadă de 3 luni în valoare de 500 de lei/lună/copil cu scopul de ai ajuta să se integreze mai uşor în societate şi de a facilita accesul la educaţie a acestora.

2. Susţinerea a 5 copii din mediul rural cu rezultate bune la şcoală din familii cu venituri reduse să îşi continue studiile. Costurile sunt de 2000 lei/an pentru un copil. Fiecare copil va primi o bursă în valoare de 150 lei va participa la activităţi de dezvoltare personală orientare profesională va merge în vizită la companii din domenii diverse toate pentru a fi capabil să facă cele mai bune alegeri pentru viitorul său.

Pe baza unei sponsorizări sau prin intermediul achiziţionării unui bilet ne veţi ajuta să rămânem aproape de aceşti copii şi împreună le vom fi sprijin în depăşirea situaţiei dificile cu care se confruntă.

PREŢ BILET: 25 lei
Biletele le puteţi achiziţiona de la sediul companiei EXPERT MIND Şos. Nicolina Nr. 10 Interfon 7 Etaj 2 Clădirea Moldotrans lângă OMV sau în seara evenimentului la intrarea în sala BCU cu condiţia să sunaţi la numărul de telefon 0374 490 137 pentru a vă rezerva locul.

Vă rugăm să confirmaţi prezenţa la eveniment până la data de 29 noiembrie 2017 la adresa de email officeexpertmind.ro sau la numărul de telefon 0374 490 137.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm întrun număr cât mai mare

Deschide