Atelier de confecţionat dreamcatcher
From Saturday, December 9, 2017 10:00 am To Saturday, December 9, 2017 1:00 pm
11Attendees 57Interested 0Declined Invite Friends

Atelier de confecţionat dreamcatcher

Work At Home Moms alaturi de Vivi Land invita mamele din Constanta la meșterit propriul prinzător de vise vivifiant

Ne intalnim pe 9 decembrie
de la 10 la 13
Loc: sediul Helen Doron English Constanta Sud Str. Stefan cel Mare nr. 128A repere: intre ING Bank si Rel Syspro vis a vis de Synevo zona ICIL
inscrieri la: olivia.grigorewahm.ro
pret: 70 ron toate materialele sunt incluse
locurile sunt limitate
Toate vârstele sunt binevenite mămicile pot să participe în colaborare cu puiuții lor dacă sunt mai măricei și nu sunt tentați să mănânce biluțe :

Vă doriți un somn vivifiant și un strop de magie în locuința dumneavoastră Alături de noi veți putea confecționa propriul dreamcatcher. Acest instrument de divinație este unul dintre cele mai încântătoare obiecte tradiționale ale nativilor americani indieni menit să îl binecuvânteze pe cel care doarme cu vise plăcute noroc și armonie. Cultura urbană a adoptat acest instrument transformândul întrun obiect de decor cu o semnificație aparte perfect pentru a împrospăta orice încăpere ori pentru a fi făcut cadou. Ușor de realizat acesta poate îmbunătății considerabil somnul dea lungul nopților. Se atârnă deasupra patului ori lângă pat fluturând ușor în mișcarea aerului prinzând visele bune și alungândule pe cele rele.
Punem la dispoziția voastră kitul complet care conține cercul din lemn natur diverse pene naturale ațe din bumbac in iută mărgele pandantive panglici scoici etc
Simțițivă liberi să aduceți obiecte ex: mărgele pene pandantive etc la care țineți întrun mod aparte și cu care vă doriți să decorați propriul dreamcatcher pentru a vă îndeplini visul. Dacă vreți să aflați legenda completă a prinzătorului de vise și dacă vă doriți unul confecționat de dumneavoastră vă invităm să vă înscrieți la atelier.

Despre Trainer:
Sunt Viviana Aftene. Vibrez la frumosul din oameni am o concepție ingenuă asupra lumii şi vin în întâmpinarea celuilalt cu bucurie şi cu respect față de visurile lui.

grafica: Roxana Armanu

Deschide