ALTAR Live in Underground Pub Iasi  Hiraeth
From Friday, December 8, 2017 8:00 pm To Friday, December 8, 2017 11:00 pm B-dul Stefan cel Mare si Sfant 8, Iasi, Romania, 700026
84Attendees 252Interested 0Declined Invite Friends

ALTAR Live in Underground Pub Iasi Hiraeth

IASI Dupa ani si ani ne revedem pe 8 Decembrie
Va asteptam alaturi de noi Sa fim TOTI CA UNUL

In deschidere: HIRAETH melodic death metal din Iasi

Suport: 25 lei
biletele se vor gasi in ziua concertului la intrare

ALTAR
Infiintata in anul 1991 la ClujNapoca formatia ALTAR sa impus inca de la primele aparitii live ca fiind una dintre cele mai prodigioase trupe rock din tara devenind in scurt timp un adevarat fenomen al rockului romanesc.
Promotoare a muzicii de atitudine ALTAR a scris un important capitol in istoria muzicii rock romanesti editand doua EPuri si cinci albume concertand cu succes in tara si strainatate formatia fiind nominalizata si desemnata in repetate randuri de catre public si presa de specialitate drept cea mai buna trupa rock romaneasca.
Dupa 27 de ani de prezenta in prima linie a rockului romanesc ALTAR ramane una dintre cele mai apreciate si iubite trupe rock din Romania.
Componenta formatiei:
Andy Ghost voce
Teo Peter Jr. chitara bass voce
Damian Donca chitara
Allen B. tobe

HIRAETH o trupa de melodic death metal din Iasi plina de energie care creeaza o atmosfera melancolica sumbra dar care se imbina cu o velocitate si miscare in showurile lor. Au scos primul EP Souls in vara anului 2017 iar acum lucreaza intens la un nou material discografic.

Deschide