Access Bars Iasi
From Saturday, December 9, 2017 10:00 am To Sunday, December 10, 2017 2:00 pm
0Attendees 0Interested 0Declined Invite Friends

Access Bars Iasi

Ce inveti la acest curs
Exista 32 de puncte pe cap care atunci cand sunt atinse usor incep sa elibereze limitarile legate de diferite aspecte ale vietii tale..
Inveti care sunt aceste puncte unde si cum sa le atingi. Practici si simti pe propria piele cum functioneaza aceasta tehnica.
Scopul terapiei Bars este sa goleascaaceste puncte numite si barede informatia limitatoare pe care o contin invitand persoana sa isi acceseze potentialul nelimitat.

Cu ce se deosebeste Bars de alte terapii
Bars nu este acupunctura nu este osteopatie nu este terapie craniosacrala nu este EFT. Ea este total diferita de orice alta modalitate si lucreaza la nivelul constiintei.
Terapia Bars produce o relaxare totala si o schimbare in perspectiva asupra vietii. Fiecare aspect al vieții va fi abordat cu mai multa ușurință găsind soluții acolo unde înainte nu le vedeai. Sentimentul de depresie si inutilitate va disparea. crește performanței la locul de muncă crește claritatea mentale.
http://rothetahealing.ro/cursuriaccessbars32depuncte/
Pret curs790 de lei copiii pana la 15 ani au gratuitate cei de 1518 ani beneficiaza de jumatate de pret repetarea cursului in decurs de un an este tot la jumatate de pret
Relatii pe deliatheta14yahoo.com
Inscrieri la
http://rothetahealing.ro/formularinscrierecursuri/
sau pe nr. de telefon 0740806287 sau 0749513989

Deschide